Om dette site

På sitet her lægger jeg mit eget undervisningsmateriale, gennemgange af, hvordan du gør dit og dat, når du arbejder med online formidling, manualer, tips, tricks og erfaringer om gode redskaber og arbejdsprocesser.

Undervejs er der også links til andre gode sites, for hvorfor lave det fra bunden, andre allerede har lavet. Jeg linker kun til artikler, som er sluppet igennem mit underviser-filter.

Sitet er målrettet kursister, som har efterlyst en “lærebog” i alt det her. Nuværende kursister, men også tidligere og kommende. Hvis mine artikler giver dig lyst til at tage et af kurserne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, så tjek dem her.

Hvis du har kommentarer til sitet og til artiklerne, er du velkommen til at kommentere. Jeg forbeholder mig dog retten til at smide kommentarer ud eller samle dem sammen i artikler, hvis jeg finder det relevant. Det er jo min “lærebog”.

Mine artikler og mit materiale er licenseret under Creative Commons (CC BY-NC-ND). Det betyder, at du gerne må citere og gengive, hvis du krediterer mig. Du må ikke bruge mit materiale til kommercielle formål og du må ikke ændre eller bearbejde det. Det er alt sammen præciseret her.

God fornøjelse med sitet,
Ole Rode Jensen

One Response to “Om dette site”

Leave a Reply