Indhold i ‘Billed-lyd fortælling’

Retro plastic-kameraer er forbilleder for moderne foto-apps

Moderne foto-apps gør kult ud af gamle, analoge kameraer som Holga. Denne artikel tager os med tilbage til rødderne - til en verden af uskarpe billeder, fejl, falsk lys og uforudsigelighed. Mere »

Indsæt soundslide i en Wordpress.com blog

Få hjælp til at embedde soundslides på et Wordpress.com websted. Hidtil har jeg ikke kunnet finde ud af at indlejre soundslides på et Wordpress.com site, men på denne blog fandt jeg løsningen, som er ret enkel.
Læs opskriften på imageconversations.wordpress.com - eller læs videre her Mere »

Soundslide: Gravsten fortæller historie

Denne billed-lyd fortælling kan du ikke se andre steder end her. Den er et at mine yndlingseksempler på den gode fortælling, den gode og enkle idé. For det er ofte de enkle ideer, der er de bedste. Se med (kræver flash-player): Mere »

Manual: Billed-lyd fortælling med Soundslides

Billed-lyd. Sådan laver du en billed-lyd fortælling, audio-slide-show eller soundslide. Manual og anbefalinger til programmet Soundslides Plus. Se manualen online eller download den som PDF Mere »

Manual: Sådan laver du et billedhjul med Soundslides

Billedhjul. Manual med anbafalinger til, hvordan du laver en billedserie eller et billedhjul i programmet Soundslides Plus. Se manualen online eller download som PDF Mere »

Ophavsret: Hvis der ikke står, du må, så lad være

At det er så let som ingenting at “embedde” en video fra Youtube i din webartikel betyder ikke, at du må. At det er så let, at det ligner en invitation, at lægge et foto fra Flickr ind i din webartikel betyder ikke, at du må. Mere »

Photostage - et alterantiv til Soundslides for PC?

Gratis-programmet Photostage til billed-video-lyd fortælling fra NCH Software ser særdeles spændende ud. Jeg vil prøve det af snarest, for det kunne jo vise sig at være et alternativ til det allestedsnærværende Soundslides…

Tips til billed-lyd fortællinger med Soundslides

En stribe korte og gode råd til, hvordan du laver en god billed-lyd fortælling Mere »

Fire måder at læse på - fire måder at skrive på

Gift-ikon
Skal-læsning, ajour-læsning, interesse-læsning og oplevelses-læsning. Fire slags læsning og fire slags udfordringer til webformidleren. Mere »

Indsæt Soundslides i en web-artikel - f.eks. Wordpress (.org)


Soundslides er et genialt lille værktøj til billed-lyd fortællinger. Men når du eksporterer den færdige fortælling, genererer Soundslides en mappe med en masse filer. Og hvordan får man lige den ind i en web-artikel - i Wordpress (org) f.eks? Opskriften kommer her. Mere »